Nicklas Edström, kursdeltagare Påbyggnad Skinn

by Susanne Swedjemark, 10 juni, 2011

Jag visste inte alls vad jag gav mig in på när jag sökte skinnkursen. Allt var mycket bättre än jag trott, och inga kemikalier alls. Det har förvånat mig att jag fastnat så för skinn, sen jag var liten har det alltid varit textil som varit mitt stora intresse. Från början såg jag skinnbiten som ett komplement till textil – men nu är båda tillsammans en stor sak, och egentligen sitter ju allt i hela världen ihop… allting har ett samband till något annat.

Att gå på Påbyggnadskursen har jag upplevt som en stor frihet att dyka hur djupt jag vill i ämnet under egen disciplin. Under arbetets gång har jag kommit till nya punkter där jag behövt välja åt vilket håll jag ska gå vidare. För att komma till det resultat jag velat uppnå har jag provat olika vägar, ibland har det blivit fel men det är ju en del av processen.